• BIGtruck Zwaartranport - Als een trein! HLS Transport

Chauffeur Gerrit Hakkert had het bijna voor elkaar. Op een terras midden in de stad Rheine probeerde hij een weddenschap af te sluiten. “Wedden, dat hier binnen een uur een trein langs komt?“ Even leek het erop, dat Gerrit zijn zin zou krijgen, maar dan haken de jongeren op het terras af. Misschien kwam Gerrit iets te zelfverzekerd over, maar toch had hij gelijk. Geen rails, toch een trein!

http://magazine.bigtruck.nl/
  • Trafostation vervoer door hlstransport

Onze opdrachtgever heeft zwaar laten meewegen dat wij natuur en milieu hoog in het vaandel hebben staan, en ons het vertrouwen heeft gegeven om 20 trafostations naar het zonnepark Aadijk te vervoeren, waarbij wij tevens de opdracht hebben gekregen voor lossen en plaatsen van de trafostations.

  • Transport voor Oskomera Group

Voor de Oskomera Group heeft HLS Transport het grootste transport uit de geschiedenis van de Oskomera Group uitgevoerd.

bron: Nieuwsbrief Oskomera Group
  • Heavy Load Service Almelo transporteert vliegtuigdelen

Het Almelose speciaal transportbedrijf Heavy Load Service had van een Engelse opdrachtgever het verzoek gekregen om twee rompdelen van een Boeing 707 in het Engelse Alton te laden en over de weg naar het Duitse Velbert te vervoeren.

Bron: Speciaal Transport Magazine
  • "HLS zet Brabant op zijn kop" maar alles verloopt precies volgens planning

Grootste transport ooit van Oskomera over de weg vanWaspik naar Rotterdam. Het was zelfs voor Oskomera in Deurne geen dagelijkse routine.

bron: Eindhovens dagblad
  • Met Heavy Load Service naar Schotland

NT’s truckverslaggever Tim de Jong ging mee met een zwaar transport naar Schotland. Dat is veel wachten, en zachtjes rijden.

Bron: Nieuwsblad Transport.nl
  • Scotland here we come!

De eer was aan de heren Gerrit Hakkert en Piet Jan Vogelaar van Heavy Load Services uit Almelo om dit brede en zware transport met twee auto’s tot een goed einde te brengen.

Bron: Truckstar
  • HLS Transport Bijzonder transport vanuit Creil

CREIL – Een bijzonder transport afgelopen zaterdag in Creil. In opdracht van Fireproof & Acoustic Panels uit Lelystad heeft Staring uit Creil een bijzondere machine ontworpen.

bron: www.denoordoostpolder.nl
  • Truckstar

Het speciaal transport is op een zaterdag in maart. Het begint op een prettig tijdstip, de afstand is te overzien en onderweg lonken obstakels. Daar tekenen we voor. 

bron: Truckstar
  • 3 nieuwe SL- opleggers voor HLS Almelo

Afgelopen weken heeft Heavy Load Service Almelo 3 nieuwe SL- opleggers in gebruik genomen. Het gaat om een 4-assige en 5 assige semi-dieplader en een 2-assige dieplader.

bron: broshuis.com